Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Share on Social Media

Iskustva korisnika
Flag Counter

BAKTERIJE

Bakteriju "Ešerihija Koli" imala sam od svoje šeste godine. Bakterija se nalazila u urinarnom traktu. Sedam godina sam lečena u Zdravstvenom centru "Studenica", a od pre dve godine prebačena sam na Klinički centar "Tiršova" u Beogradu. Gotovo uvek sam lečena zbog visoke temperature izazvane bakterijom. Temperatura je gotovo uvek dostizala do 40 stepeni. U Beogradu mi je urađeno urodinamičko snimanje, nakon kojeg sam od 06.07. do 27.07.2009.godine pila propisanu terapiju. Nakon tog vremena mi menjaju terapiju, ali stanje je nepromenjeno. Nakon sedam BOWEN tretmana urađenih kod Damnjanovic Marine u Kraljevu, moji su rezultati dobri i više nemam bakteriju već  šest meseci.

Kraljevo, 14.10.2010. godine        

Spasojević Nikoleta                                                                                           

Kraljevo: 036/372-357


OKO

Imao sam problema sa desnim okom. Problemi su se pojavili 17. avgusta 2009. godine. Tada su mi se pojavile duple slike, oko natečeno i izbačeno 4mm iz očne duplje po nalazu oftalmologa, sedam meseci sam se lečio bez uspeha. Od 31.03.2010.godine počeo sam da odlazim kod Marine Damnjanovic iz Kraljeva, na BOWEN tretman. Nakon trećeg tretmana nestale su duple slike. Nastavio sam sa tretmanima i sada, nakon pet meseci terapija, otok je spao, crvenilo se smanjilo i vid mi se popravio, sveukupno se osećam dobro, a verujem da će još za neko vreme moje desno oko biti zdravo kao i levo.

Pirot 20.08.2010.godine                                                                                                           

Ćirić Ljubiša                                                                                                           

Pirot: 010/322-670  


VRTOGLAVICE I NEREDOVAN CIKLUS

Pre odlaska na BOWEN tretman, kod Marine Damnjanović, osećala sam bolove u vratnom delu  kičme i ramenima. Imala sam stalni osećaj napetosti i ukočen vrat. Zbog svega toga, javljale su mi se često glavobolje, vrtoglavice, a ponekad i mučnine sa povraćanjem. Osim ovih tegoba mučili su me i nadutost stomaka, gasovi, neredovna  stolica i neuredan ciklus.

Posle tri tretmana koje je obavila Marina, osećam velike promene. Bolovi su prestali, uredila se stolica I uredio se cuklus.

O.G., Kraljevo 


OSILACIJE U PRITISCIMA

Imam 52 godine. Pre oko tri godine dobila sam visok pritisak. Mnogobrojna ispitivanja nisu pronašla uzrok bolesti, te pijem lekove za sniženje pritiska i za umirenje. I pored njih, nekad posle stresa, nekad bez vidljivog razloga, meni pritisak skače, gubim snagu, ne mogu čak ni da govorim, ne mogu da hodam. Poseta hitnoj službi mi pomogne trenutno. Sutra – opet isto.

Jednog dana, po ko zna koji put po redu, pošla sam po pomoć u Hitnu službu taksijem, jer nisam mogla da hodam. Usput sam se predomislila i otišla  kod Marine Damnjanovic na BOWEN tretman. Njeni prijatni, nežni dodiri, smirili su mi lupanje srca. Vrlo brzo, s punim poverenjem, opustila sam se i počela da osluškujem svoje telo. Ono je reagovalo. Na moje veliko iznenadjenje,  u meni se nešto popravljalo na veoma neobičan način. Telo je odradilo zadatak koji je Marina zadala. Kada je završila, izmerila mi je pritisak. Bio je normalan a ja, puna snage, spremna da potrčim. Otišla sam pešice do svog stana. Marina mi je uradila četiri tretmana. Pijem lekove, ali više nemam naglih skokova pritiska.

Nastaviću sa ovim tretmanima da bi moje telo bilo zdravo.

Svetlana Belić, Kraljevo

Telefon: 064/235-89-77 


Ja sam Ljubinka, iz Pirota. Moj problem je bio visok krvni pritisak, glavobolje i vrtoglavice, zbog čega se više puta dešavalo da nisam mogla da ustanem iz kreveta. Imala sam osećaj da mi je otkazao centar za ravnotežu. Za Marinu Damnjanovic i BOWEN tehniku sam čula u martu mesecu, 2010. godine. Počela sam da idem na tretmane jednom nedeljno. Već posle treće terapije ja sam bila kao preporođena, pritisak se stabilizovao, a vrtoglavice koje su mi bile najveći problem, kao da su rukom odnešene.

Marina je pre svega jadna divna osoba, sa svojim rukama spasenja, rečima umirenja, osmehom nade, koju nam je sam Bog poslao da nam pomaže.

Marina, hvala ti za sve sto činiš za naše zdravlje, i telesno i duhovno.

Pirot, 20.08.2010.godine                                                                                                             

Ćirić Ljubinka                                                                                                                 

010/322-670


KONTAKT

TELEFON: 036/329 420

MILOJE ILIĆ-MIĆO: 066/10 01 222

MARINA DAMNJANOVIĆ: 065/46 48 499